A tévéből kirúgták, most a színházban próbálkozik

Képek: Charlie Sheen a színpadon küzd a nézők kegyéért

Bár turnéjának első - detroiti - állomásán csúfosan leszerepelt, második fellépésével már meggyőzte a fanyalgókat Chicagóban Charlie Sheen, aki sikersorozatából való távozása után saját színpadi showműsorral próbál meg javítani utóbbi időben botrányos hírnevén.

Emlékezetes jelenetek Charlie Sheennel a Két pasi, meg egy kicsi-ben képgaléria

2011.04.05 13:29MTI
Fotó: CBS (A galériához KATT a képre!)

Új színpadi showműsorral járja az Egyesült Államokat Charlie Sheen, a Két pasi meg egy kicsi című sorozattal óriási sikereket elért színész. A turné Az igazság brutális torpedója címet viseli, ám a sztár várakozásaival ellentétben az első előadást nagy bukásként könyvelte el a közönség és a szakma is.

Az Entertainment Weekly című lap egyenesen "katasztrófaként" jellemezte a produkciót, de a Hollywood Reporter sem köntörfalazott, azt írta: "minden, csak nem szórakoztatás".

Charle Sheen viszont jól reagált, a kedvezőtlen fogadtatás után változtatott a műsoron, és ahelyett, hogy a romlott világról beszélt volna, inkább kérdésekre válaszolt és életének epizódjait elevenítette fel. A stratégia bejött: a chicagói közönség óriási ovációval jutalmazta a filmcsillagot, akit állva ünnepeltek - írta a Chicago Tribune, megjegyezve, hogy Sheen ügyesen támaszkodott a közönségre.

A színészt kedden az Ohio állambeli Clevelandbe várják, a hét végén New Yorkban lép fel. A májusig tartó körút 19 kanadai és amerikai előadásból áll.

Még több hír Charlie Sheenről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.