Bree Olson tudja, mitől döglik a légy!

Szexi képek: Ezeket a ciciket még Charlie Sheen is megkapta!

Nemrég még úgy hírlett, Bree Olson visszavonul a pornózástól, de most mégis új fotósorozattal rukkolt elő. Végül is ez nem pornó, szóval akár még igaz is lehet a hír.

Íme, Charlie Sheen egyik szexi pornósa! képgaléria

2011.04.26 19:59ma.hu
Fotó: Egotastic / Brazzers (További képek a galériában: KATT ide!)

Bree Olson sok mindenről lehetne híres, és tulajdonképp sok mindenről az is, de mégis a legnagyobb "érdeme", hogy egyike a híres-hírhedt Charlie Sheen háremének.

A 25 éves nő 20 évesen kezdte a pornózást, méghozzá eléggé tudatosan: saját magáról töltött fel a világhálóra videókat, azt remélve, hogy előbb-utóbb felfedezi őt valaki.

Nem is kellett sokáig várnia, aztán pedig annyira rákapott a pornó ízére, hogy alakításait egymás után jutalmazták a műfaj legnagyobb díjaival - egészen addig, míg Charlie Sheen elő nem állt egy egészen különleges ajánlattal: minden szempontból ellátja őt, többé már nem a rendező mondja meg, mit csináljon a kamera előtt a férfiakkal.

Így hát Bree Olson a színész kitartottja lett egy másik pornószínésznővel egyetemben, de a jelek szerint ez nem akadályozza meg abban, hogy pózoljon egyszer-kétszer valamelyik magazinnak. Legalább a látvány megmarad, ha ennél több nem is juthat ezentúl!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.