Összebarátkozott a sztár az utca lakójával

Hajléktalannal feküdt le a pornódíva - egy elvesztett fogadás miatt

Különös barátság köti össze a csillogó világban élő pornósztárt és egy utcai hajléktalant, de a legutóbbi közös játékuk különös fordulatot hozott addigi plátói kapcsolatukban.

2011.05.27 14:29ma.hu / manna.ro

Furcsa barátság alakult ki egy évvel ezelőtt egy népszerű pornódíva és egy egyszerű hajléktalan közt: a New York-i sztárt egy napon részeg fiatalok támadták meg, és csak a Steve nevű férfi közbelépésének köszönheti megmenekülését. Azóta rendszeresen találkoznak, persze kapcsolatuk mindezidáig plátói volt.

Az utóbbi időben azzal szórakoztatták magukat, hogy mindenféle témában és téttel fogadásokat kötöttek, ám legutóbb Vanessa Lane elvesztette azt, és így Steve duplán nyertesnek mondhatta magát. A fogadás tétje ugyanis egy intim légyott volt a pornósztárral, a feladat pedig az, hogy Steve egy hónap alatt találjon munkát magának.

Nem tudni, hogy a nyeremény motiválta-e Steve-et, vagy pusztán a kihívás mozgatta, mindenesetre sikerült neki elhelyezkedni a megadott határidőn belül egy autómosóban.

A fogadást pedig illik betartani, így Vanessa Lane egy teljes órát szánt ingyen a hajléktalanra.

Fotó: manna.ro


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.