Családi vállalkozásban szexelnek a nővérek

"Anya büszke rá, hogy pornózunk!" - Hármasban nyomják az ipart

A legtöbb édesanya szívszélhűdést kapna első hallásra, ha megtudná, hogy ártatlan leánykája pornóval keresi a kenyerét. Hát még ha mindhárom erre adja a fejét! Christine Rendall viszont kifejezetten büszke a trióra.

2011.11.23 14:49ma.hu

Nincs abban semmi kivetnivaló, ha egy anya azt szeretné, ha mindhárom lánya jól tanulna, aztán pedig amikor felnő, jól kereső, gondtalan felnőtt válna belőle. Az viszont már ritkább, amikor ugyanez az anyuka boldogan újságolja mindenkinek, hogy bár lányai tényleg révbe értek, valójában pornózással keresik a kenyérrevalót.

Pedig a 46 éves Christine Rendall állítólag tényleg büszke gyermekeire! A skót asszonynak mindhárom lánya az ősi ipart űzi, családi vállalkozást is alapítottak, így még jobban megéri a szex, hárman együtt havonta nagyjából 43 ezer eurót (12,5-13 millió forint) visznek haza - ez még egy nem skótnak is megérné! A nő ráadásul úgy érzi, jó karriert építettek ki a lányok, így nem is érti, miért kellene elkeserednie.

Alycia, avagy Caty Cole (Fotó: LazyGirls)

A 27 éves Alycia jutott a legmagasabbra a ranglétrán, ő Nagy-Britannia egyik legjobban kereső pornószínésznője, havi 25 ezer eurós bevétellel. A pornófilmezésben még csak két éves gyakorlata van, ám ahogy látszik, igen hamar belejött, a nagyközönség Caty Cole néven ismerheti. "Anya imádja, amit csinálunk, Istenemre mondom!!" - győzködi a hitetlenkedőket.

Húga, az egy évvel fiatalabb Amanda 14 éves korában hagyta ott az iskolát, pedig tehetséges sportoló hírében állt, még a nemzetközi sportversenyekre is eljuthatott volna Skócia színeiben, de mint mondja, vonzóbb volt számára a pornóipar. Ahogy fogalmazott: bajba került és valakit meg is vert, emiatt csapták ki a suliból, ám ahhoz képest viszonylag későn, csak 2004-ben szerepelt először XXX-show-ban, a családban elsőként belépve a szakmába.

Legfiatalabb húguk, a 22 éves Kimberly csak mostanában kóstolt bele a szexiparba, egyelőre még óvatos, csak az interneten keresztül elégíti ki "vendégeit" a különféle felnőtt oldalakon, de ezzel is 3 ezer euróval gyarapítja a családi kasszát. Állítólag amikor Londonba költözött, édesanyja csak azt kérte tőle: ne essen teherbe és ne drogozzon.

Christine tehát elfogadta lányai választását, főleg mert azt látja, hogy mindhárman jól megélnek, és azt mondta: amíg megkapják a pénzüket, addig egye fene, csinálják. A Babestation néven futó "vállalkozást" egyébként számos híresség és politikus is figyelemmel kíséri, a Twitteren többek közt Barack Obama is a követőik között van - derült ki néhány hónapja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.