Mindketten polgármesteri címre vágynak

Cicciolina veszélyben: leszbi pornócica is indul a választáson

Cicciolina után egy újabb ex-pornósztár jelentette be, hogy harcba száll Monza város polgármesteri székéért. Az adok-kapok máris elindult köztük, már csak az iszap hiányzik.

2011.10.07 16:29ma.hu / manna.ro

Nehéz döntés előtt állnak az olasz Monza város polgárai: településük élére nemcsak Cicciolina pályázik, hanem egy Milly D'Abbraccio nevű ifjú hölgy is, aki hazánk lányához hasonlóan szintén pornózással alapozta meg hírnevét. Az 59 éves Staller Ilonának persze megvan az az előnye, hogy ő már kipróbálta magát politikusként, miközben Milly számára egyelőre ismeretlen a terület, mégis van miért aggódnia a várt győzelmet illetően.

Cicciolina egykori kampányfotója

Nemrégiben Cicciolina óriási port vert fel, amikor nyilvánosságra került, hogy jövőre, 60. születésnapját betöltve az olasz parlamentben eltöltött öt évnyi munkája után (amelynek eredményességét is sokan megkérdőjelezik, de ebbe ne menjünk bele) nettó 2000 eurós nyugdíjra számíthat, ami többszöröse a 40 éven át dolgozó átlagemberek időskori járadékának.

Az ex-pornósztár úgy véli, ő megdolgozott ezért az összegért, és most Monza élére állva szeretne ismét a közösség hasznos tagja lenni. 47 éves kihívója viszont kijelentette, ő meggyőződéses leszbikusként sokkal jobban tudja, mire van szüksége a nőknek, ami azért lényeges eleme a kampánynak, mert a férfiak "nagylelkű" szavazatai mellett mindketten szeretnék a nőket is megnyerni.

Cicciolina erre annyit reagált: hiába fiatalabb a vetélytárs, "hírnévben a kislábujjamig sem ér fel". Az egyre keményebb szópárbajban ráadásul az sem javít a helyzeten, hogy Cicciolina szerint Milly egész egyszerűen lemásolta az ő kampányszövegét, mert szinte pontosan ugyanazt ígéri beszédeiben, mint az egykor plüssmacival kampányoló pornósztár.

A politikai pályafutásukat Milly "tapasztalatlansága" miatt nem lehet összevetni, de "szakmailag" Milly áll nyerésre: 22 év alatt összesen 121 pornófilmet forgatott, míg Cicciolina pornós karrierje csak 16 évig tartott és ezalatt 96 filmben szerepelt. Igaz, 1984-ben épp a politikai miatt fordított hátat a szexiparnak, a született olasz vetélytárs viszont 2000-ben bekövetkezett kapuzárása után is rendszeresen pózolt egyes folyóiratoknak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.