Az ex-pornósztár kitálalt ágytitkairól

Cicciolina: Maximálisan jó a szex!

Staller Ilonát, mindenki Cicciolináját egynapos magyarországi útján kapták kameravégre újdonsült olasz barátjával, Luca-val. A 25 éves ügyvéd még nem látta párja filmjeit, de nem is zavarja. A lényeg, hogy maximálisan jó a szexualitás kettejük között.

2010.02.19 06:30Tabu tv

Cicciolina öltözője előtt órákig téblábolt a Tabu tv stábja, mire bejuthattak és kifaggathatták őt és olasz jogász barátját, Luca di Carlo-t.

"Egy ügyészeti perem miatt ismerkedtünk meg. Ő képviselt és azóta együtt járunk. A fiú jó, kellemes." - ecsetelte párjához bújva a művésznő, majd a fiatal olasz csődör magához húzta és csak annyit mondott: "Corporeo" - ami annyit jelent, test - adta hírül a tabutv.hu.

Majd Husika hozzátette, hogy: "Maximálisan jó a szexualitás!"  De vajon mivel foglalkozik mostanában a pornós múltú Cicciolina?

"Reality show, tévé műsorok, eladom a könyvemet. Egy nagyon szép fotós könyv egészen a kislány koromtól mostanáig végig illusztrálva. Forintba nem tudom átszámolni, csak azt tudom, hogy 100 euróba kerül, de hogy mennyi az forintban, azt a jó ég tudja."
- mesélte az interjúk után rögtön a repülőtérre rohanó művésznő a tabutv.hu riporterének.

Feltettek egy olyan kérdést is a Frizbi Hajdú Péterrel történt forgatásán, amire egy rövid sus-must követően csak ennyit mondott Luca: "Top Secret!".

De, hogy mi volt az a kompromittáló kérdés, amire a nagy szabad szájú állatbarát, Husika sem válaszolt? Megtudhatja mindenki a tabutv.hu sztárvideójában!

Cicciolina Orbánt és Gyurcsányt is visszautasította!

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.