Néhány év alatt fejreálltak az álmok

Már nem izgalmas a pornó: inkább papnak állnának

Alig pár évvel ezelőtt még az amerikai férfiak leginkább pornósztárok szerettek volna lenni, most átestek a ló túlsó felére, a nagy szabadosság után jöhet a cölibátus. Vagy valami ahhoz közeli dolog.

2011.11.28 17:29ma.hu / manna.ro

Az állásközvetítők számára minden évben érdekes kérdés, hogy vajon milyen típusú munkákról álmodoznak az emberek, mi lesz a kelendő a következő hónapokban, ezért évről évre elvégzik az erre irányuló közvélemény-kutatásokat, mi meg évről évre meglepődünk az eredményen. A preferenciák ugyanis elképesztő változást mutatnak minden alkalommal, ezúttal annyira, hogy az igények 180 fokos fordulatot vettek.

Míg ugyanis a korábbi években igen sokan álmodoztak pornókarrierről, addig idén ez a szakma nyomtalanul eltűnt a listáról, helyette viszont csaknem minden második férfi papnak állna. A megkérdezett 2900 férfi 43 százaléka választotta volna a reverendát, 25 százalékuk szintén az egyenruha mellett tette le a voksát, de ők tüzet oltanának inkább.

A felmérésben részt vevők 18 százaléka a pszichológus pályáról álmodik, öt százalékuk írói álmokat dédelget, a tanári pályára mindössze két százalék vágyik, és csak minden századik férfi képzelte értékesítő ügynökként a jövőjét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.