Letartóztatták Jenna Jameson párját

Képek - Kijöttek a zsaruk: ütötte élettársa a csinos ex-pornósztárt!

Jenna Jameson idomait leginkább a pornófilmekből ismerhetik a rajongók - A szépség testi épségét minap a párja veszélyeztette, akit letartóztattak családon belüli erőszakért.

Az egykori pornósztár, Jenna Jameson képekben! képgaléria

2010.04.28 17:30ma.hu

Elcsúfított arccal fogadta az egykori pornószínésznő, Jenna Jameson a rendőrséget - A párja ugyanis nekiesett a sztárnak.

Jenna Jameson és Tito Ortiz

Kaliforniai házukhoz a szomszéd hívta ki a zsarukat, miután nyilvánvalóvá vált, hogy balhé folyik az épületben, akkor volt a ricsaj.

Jenna arcán jól látszottak a sérülések, így a rendőrök lefogták a szépség élettársát, Tito Ortiz-t, és bevitték az örsre.

Jelenleg előzetes letartóztatásban várja a sorsát, amiért kezet emelt a színésznőre. A férfit a Huntigton Beach megyei börtönben helyezték el.

Jenna Jameson nem felesége Ortiznak, pedig a kapcsolatukból két közös gyermek is született.

Családanya lett a pornókirálynőből!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.