Szexőrült volt Sascha Hehn

Képek - Négy pornóban is szerepelt az ifjabb Brinkmann doki!

Meglepő - Négy szolidabb szexfilm szereplője is volt Udo Brinkmann, azaz valódi nevén Sascha Hehn, a Klinika című sorozat jóképű sztárja. Ami pénzt keresett, annak nagy részét nőkre költötte.

Udo Brinkmann, azaz Sascha Hehn képekben! képgaléria

2010.02.26 17:30ma.hu

Leginkább a Klinika Brinkmann professzorának fiaként, Udóként emlékeznek a nézők a jóvágású Sascha Hehn-re - A képernyőn visszafogottabbnak tűnő színész azonban igencsak habzsolta az élvezeteket.

Sascha Udóként (jobb szélen) a Klinikában

Édesapja elismert német színész volt, anyukája szintén híresség, szépségversenyt nyert - nagyon örültek neki, hogy fiuk már öt esztendősen sikeres lett, ekkor kapta első szerepét, a gimiben pedig már filmezni hívták.

Ekkor a szülők nem engedtek a kérésnek, szerették volna, ha Sascha a tanulásra koncentrál. Miután Hehn elvégezte az egyetemet, már semmi sem állhatott a karrierje útjába.

Sorozatszerepeket kapott, s bár halmozta a munkákat, nem volt elégedett a keresetével. Egy kollégája árulta el: nagy nőcsábász volt, és leginkább a drága nőket szerette, ezért bevállalta a pornófilmben szereplést is.

Sascha nem gondolta, mit tesz ezzel: megromlott a viszonya édesapjával, aki korábban büszke volt rá, és a Klinika sorozaton túl - melynek sikerét a színész apja már nem érte meg - Sascha Hehn nem kapott túl sok jó szerepet...

Szexőrült az RTL Klub idős sztárja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.