Évente dobták a nők a lantművészt

Kirúgták, megcsalták - Szexőrült lett Benkő Dániel

Nem megszokott dolog a feleséget kereső lantművész számára, hogy ennyi hölgy zsongja körül - Sőt. Benkő Dánielt korábban rövid időn belül megelégelték a párjai...

Benkő Dániel és feleség-jelöltjei! képgaléria

2009.11.18 09:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha kell, még komolyan hajba is kapnak a hölgyek Benkő Dániel kegyeiért - Egykori párjai közül azonban sokan nem hinnék, hogy érdemes verekedni a lantművészért. Benkő Dániel szomorúan árulta el, évente megtörtént vele, hogy a kedvese megszabadult tőle.

Minden kirúgás után belebetegedett a helyzetbe, szenvedett, sajnálta magát. Volt, hogy hónapokra magába zárkózott. Nem evett, nem borozott, csak azon járt az esze, hogyan szerezhetné vissza a párját. Vacsorával, koncerttel, utazással igyekezett visszahódítani őket, de a legemlékezetesebbek persze a szerenádok voltak.

Benkő Dániel elárulta, hogy feleségével azért ment tönkre házasságuk, mert az asszony valakit jobbnak talált nála. Ez nem tett jót a művész férfiúi hiúságának. A nőket illetően egész élete csalódás volt - fakadt ki, hozzátéve: mindegyikben az igazit látta, és ha mégsem volt az, ezzel nehéz volt szembesülnie. Ezután már csak a nőt kereste - vallotta be a lantművész a Kiskegyedben.

A feleség-kereső sztár természetesen pár hónapja másként gondolja a dolgot. A műsorra is azért bólintott rá, mert ahogy mondta: valóban megkomolyodott és társat szeretne maga mellé a hátralevő életére.

Nem tagadja, korábban becsapta a nőket. Amikor már nem az igazit kereste, előfordult, hogy egyszerre több hölgynek is udvarolt. A csajozás és a nagy bulizások időszaka azonban számára lezárult.

Benkő Dániel ma úgy gondolja, minden feleség-jelöltje egy egyéni csoda, mindegyikük tetszik neki bizonyos mértékig, korra való tekintet nélkül.

Volt már dolga húsz év alatti lánnyal is, aki koravénebb volt, mint ő, és szerinte egy idősebb nő is lehet infantilis - fogalmazta meg a korral kapcsolatos véleményét a lantművész.

Persze a műsor menetének megfelelően Benkő Dániel már így is kiejtett néhány jelentkezőt, többek között Évát is, aki a lánya, Dalma számára a legszimpatikusabb jelentkező volt.

Vannak hölgyek, akik valóban szívesen állnának az oltár elé az extravagáns művésszel, ám a napokban a szintén kiesett Szigeti Andrea például elárulta: őt a mentő vitte volna el, ha tényleg őt választja feleségnek Benkő.

Így tehát megkönnyebbült, mert legközelebb valószínűleg már nem kerülhette volna el a randevút a lantművésszel.

Benkő Dániel hatévesen kezdte az önkielégítést!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.