Évánál a nászéjszakáig nem lett volna szex!

Andit mentő vitte volna el, ha nyalja-falja Benkőt?

Csalódott az egyik jelölt, akitől tegnap búcsút vett a szívceremónián Benkő Dániel - Másikuk azonban kifejezetten megkönnyebbült, véleménye szerint őt az esküvőről mentő vitte volna el, ha hozzá kell mennie a lantművészhez!

Benkő Dániel és feleség-jelöltjei! képgaléria

2009.11.17 07:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Nem adott lehetőséget a folytatásra Benkő Dániel Szigeti Andinak és a vörös szépségnek, Rusz Évának feleség-kereső műsorában. Andi, bár korábban rosszul esett neki, hogy egy találkára sem hívta a lantművész, ma már megkönnyebbült.

Attól félt, ha tovább játékban marad, a randi elkerülhetetlen lett volna. Igaz, mindent bedobott a figyelem felkeltése érdekében, most azonban állítja: nem akarta megnyerni a játékot, a kaland miatt csinálta, és a végén már rosszul érezte magát. Cikinek tartotta volna, ha nyer, szerinte mentő vitte volna el az esküvőről! Nem érti és gusztustalannak tartotta azokat, főként az idősebbeket, akik nyalták-falták Benkő Dánielt...

Rusz Éva ugyanakkor sajnálja, hogy nem kapott több esélyt a lantművésznél. Úgy érezte, elindult köztük valami, ami több, mint szexualitás, és el is bízta magát. Éva szerint Dániel azokat tartotta maga mellett, akiktől ezt megkaphatja.

A vörös hajú szépséget nem zavarta, hogy egyes hölgyek közelebb kerültek a lantművészhez, mert a szex az csak szex, de ma már úgy látja, ezen Dániel mégsem lép olyan könnyen túl. Éva azonban kizárja, hogy a nászéjszaka előtt lefeküdt volna Benkővel - adta hírül a Napi Ász.

Az utóbbi napokban egyre fokozódott a feszültség a feleség-jelöltek között - Ahogyan kiélezettebb lesz a verseny, úgy kapnak többször hajba a hölgyek.

A szőke Yvette a minap békülni látszott Edittel, de alighogy egy csata véget ért, kezdődött a másik.

A visszafogottabb Andrea és Yvette közt éleződött ki a helyzet. Yvette Andrea fejéhez vágta, hogy mindenért csak "sipákol", úgy viselkedik, mint aki elveszítette a józan ítélőképességét.

Andrea visszavágásképpen közölte, hogy Yvette nem hagyja őt békén, sőt még ki is beszéli a háta mögött. Ő viszont van olyan művelt, hogy nem szólt neki még ez ügyben.

Majd azt mondta Yvette-nek, szerinte tartson "b...szogató órákat", és feltette a kérdést: "mi van, f...szhiányod van, vagy mi bajod?" Edit meglepő fordulattal zárta a csatát: megkérdezte, kinek nincs. Szerinte akinek nincs férfihiánya, azzal van baj, mert egészséges nők.

A most kiesett Rusz Évát egyébként Benkő Dániel lánya, Dalma is nagyon szimpatikusnak találta. A "Pinokkió-orrú" hölgyként emlegette, szerinte rajta kívül nem is sokan vannak, akikre pozitívumot tudna mondani...

Dalma elmondta, vannak, akiknek a viselkedésén egyszerűen elképedt, és nem hitte volna, hogy a világon léteznek ilyen nők.

Azt sem értette, miért jelentkeztek húszévesek is a műsorba, az ő lelkiviláguk számára rejtély.

Szerelmes lett Benkő feleség-jelöltje, csak nem Dánielbe!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.