Az egyetemi tűz vette el Barbara párját

Meghalt Benkő fiatal jelöltjének kedvese

Sokféle sorsú hölgy jelentkezett az ismert lantművész feleség-kereső műsorába - Egyikük, a fiatal, szőke Barbara tragikus körülmények között veszítette el a kedvesét három évvel ezelőtt...

Benkő Dániel és feleség-jelöltjei! képgaléria

2009.11.12 07:35ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Benkő Dániel meghódítását kihívásnak tartja, és kíváncsi volt, milyen lehet ilyen közegben, ennyi nővel összezárva meghódítani egy férfit - mondta el Barbara, aki tragédiában veszítette el korábbi párját. Ő is egyike volt azoknak a tűzoltóknak, akik a Budapesti Műszaki Egyetem pincéjében keletkezett tűzben vesztették életüket.

Barbara 2004 tavaszán ismerte meg a fiút, egy ízben egy évig együtt voltak, majd kisebb szünetekkel tartott a kapcsolatuk. A tragédia előtt egy hónappal találkoztak utoljára, és megbeszélték, komolyra fordítják a dolgot. Össze akartak költözni. Barbara képtelen kijárni a párja sírjához, mert nem tud szembesülni azzal, hogy ott fekszik - mesélte el a Star magazinnak a csinos lány. Benkő Dániel feleség-jelöltjei között ő az egyik legfiatalabb.

Annak idején a műsorba húsztól a hatvanévesig jelentkeztek hölgyek a show-ba, s ezek közül több fiatal is fennakadt a rostán.

A vélemények megoszlanak arról, ki a legesélyesebb rá, hogy valóban a lantművész párja lehessen.

Az egyik, már korábban kiesett versenyző, Anikó elárulta, hogy a budai villában összezárt hölgyek közül kevesen szimpatizálnak a szőke fodrásznővel, Edittel, mert túlságosan kihívónak és nyomulónak tartják.

A fürdőruha-bemutatón előadott produkciójáért pedig legszívesebben felpofozta volna - tette hozzá Anikó.

Editnek azonban eltökélt szándéka, hogy megszerezze Dánielt. Elmondta, ő akkor okozna csalódást szeretteinek, ha nem önmagát adná a képernyőn. Kihívónak, de hűséges típusnak tartja magát. Egy váláson és egy hatéves kapcsolaton van túl.

Nemrég megszólalt a feleség-jelöltek témában Benkő Dániel lánya, Dalma is, aki elárulta, neki a "Pinokkió-orrú" hölgy a kedvence, Éva, aki szerinte a legszimpatikusabb az összes hölgy közül.

A többieket nem tartja annak, és elképeszti, hogy egyesek hogy viselkednek. Mint fogalmazott: nem gondolta, hogy ilyen nők vannak a világon...

Azt sem érti, miért jelentkeztek huszonéves lányok a műsorba - tette hozzá Benkő lánya. Úgy vélte, hogy a lelkiviláguk az ő számára rejtély.

A lantművész egyébként elárulta, nem vitatja meg lányával, melyik nőt tartja megfelelőnek, mert nem is igazán tudja őt befolyásolni véleményével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.