"Mi jön még, halotti tor-show?"

Soma: Benkő női szexuális eszközök!

Megbotránkoztatta az országot és a magyar hírességeket is a lantművész új műsora - Soma szerint a produkció a házasság szent intézményét gyalázza, a hölgyek pedig csupán eszközök.

Benkő Dániel és feleség-jelöltjei! képgaléria

2009.11.06 07:25ma.hu

Soma úgy véli, a házasság nem showműsor témája, hanem egy szent rituálé - A Mamagésát kiborította Benkő Dániel műsora, nem érti, hogy bólinthatott rá a lantművész.

Soma szerint méltatlan helyzetbe hozzák magukat a műsorban szereplő nők. A kultúránk legnagyobb hiánya, hogy lassan kikopnak a rituálék, a házasságot is csak egy papírként kezelik.

Soma elmondta: őt elgondolkodtatja, mi jöhet még. Halotti torból vagy keresztelőből csinálnak showműsort? A Mamagésa sajnálja, hogy egyes nők a szexuális eszköz szintjére alacsonyodnak le, buta az a nő, aki nem tudja, hogy a férfiban meg kell tartani a vadászösztönt - mondta el Soma a Napi Ásznak.

Benkő Dániel feleség-kereső műsora kapcsán már több ellenvéleményt lehetett hallani, legutóbb magától az egyik kiesett szereplőtől.

Anikó ugyanis azt kifogásolta, ha tudta volna, hogy "ide csak ribancok kellenek", illetve az a nyerő, aki hagyja, hogy a szoknyája alá nyúlkáljanak, akkor nem jelentkezik a műsorba.

Nehezményezte, hogy a lantművész egyes hölgyekkel nem töltött el öt percnyi időnél többet, ennek alapján egyáltalán nem lehet megállapítani, kivel jönne ki jól, nem lehet megismerni egy embert.

A 44 éves masszőr elmondta, hogy a luxusvillában a legtöbb szereplőnek unszimpatikus a szőke fodrásznő, Edit, aki szerintük "közönséges", és nem érti, mi tetszik rajta Benkő Dánielnek.

Azt is megemlítette, hogy nemrég szívesen felpofozta volna Editet, amikor a fürdőruha-bemutató alkalmával "vonaglani kezdett" a szőnyegen.

A szőke Edit azonban elárulta, ő kihívónak, de hűséges típusnak tartja magát, aki akkor lenne furcsa, ha nem viselkedne oldottan és akkor okozna csalódást az őt jól ismerő szeretteinek is.

Az elvált asszonynak egyébként nagyon tetszik Benkő Dániel, és feltett szándéka elnyerni a kegyeit.

Soma szerint meg kell menteni a férfiakat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.