Az énekesnő szerint pasikkal egészen más...

Soma: szeretek nőkkel együtt lenni!

Soma Mamagésa hónapok óta szemléli a női zenészpiacot, ugyanis olyan együttest akar összehozni, amelynek csak hölgytagjai vannak. Bár az eredeti elképzelés szerint olyanokat keresett, akik komponálni is tudnak, mára finomított ötletén.

2009.08.27 19:20ma.hu

- "Nincs határidő, így a keresés megy a maga ritmusában. Az a baj, hogy aki komponál is, az a saját szekerét tolja, így most már az is elég, ha zeneileg korrekt lányokat találok a zenekaromhoz. Fontos, hogy önálló legyen, szeresse magát és az életet, legyen benne vitalitás!" - mondja Soma a Napi Ásznak.

- "Szeretek nőkkel lenni, ettől függetlenül imádom a férfiakat! Húsz éve férjem van, fiam van, de beszélgetni egy nővel vagy egy férfival, az két külön minőség!" - tette hozzá.

Késsel rabolták ki Soma fiát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.