Mamagésa felmérte a kan-állományt!

Soma: 18 éves vadkanca voltam!

A Reggeliben ezen a héten sztárok mesélnek eredeti foglalkozásukról. Soma elárulta, hogy igen gazdag és élménydús életúttal büszkélkedhet.

2009.02.18 06:30rtlbulvar.hu

Azt mondja, öt éves kora óta színésznő akart lenni, de háromszor nem vették fel a főiskolára, ezért valami "rendes" munkát kellett keresnie. Szívesen dolgozott volna árvaházban vagy művelődési házban. 

Ám ez nem sikerült, és egy hirtelen ötlettől vezérelve Soma jegyellenőrnek állt. 

- " Nagyon élveztem ezt a munkát! Éppen hippi-korszakomat éltem, nagy poncsóban jártam, a karszalag a kezemben volt. Felszálltam a buszra, és azonnal felmértem a kan-állományt. 

Ha van szemmel verés, akkor van szemmel szeretés is, tehát elkezdtem szemezni a kiszemelttel. Amikor már izzott a levegő, odamentem, és megkérdeztem, van-e jegye vagy bérlete? Egy 18 éves vadkanca voltam... Négy hónap alatt senkit nem büntettem meg, kirúgtak."
- mesélte Mamagésa.

Megtudtuk, hogy pincérként is dolgozott, a vendégek imádták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.