Mamagésa sok tavaszi bizsergést átélt már

Soma kordában tartaná szexuális éhségét

Soma úgy véli, eléggé nagylány ahhoz, hogy idén tavasszal ne hagyja magát befolyásolni a vágyai által, inkább meg akarja tanulni kordában tartani őket. Mert a napsugarak szaporodása és az emelkedő hőmérséklet bizony az ő "hatalmas, orbitális, embertelen, vadállati libidóját" is megnövelik.

2009.05.03 09:59rtlbulvar.hu

– Eljött az az idő, amikor már én lehetek az ösztöneim ura és nem fordítva. Azt akarom elérni, hogy ne a puncim parancsoljon nekem, hanem én neki. Éppen most, amikor ezt eldöntöttem, kiraktam a Tarot-kártyát (amit egyébként rendszeresen megteszek) és az a lap jött ki, aminek a neve Diadalszekér. Két oroszlánfejű kutya van rajta, mindkettő más irányba húz, de most én tartom kezemben a gyeplőt és irányítom őket – árulta el Soma az RTL Bulvárnak. 

A jazz-énekesnő és életszemléleti tanácsadó a kártyát 14 évvel ezelőtt magától Szepes Máriától kapta. Mamagésa úgy érzi, ő annyira intenzív, hogy néha még magának is túl sok, ezért megtanulja tudatosabban terelni energiáit, hogy a hasznára váljanak. Weörös Sándor szavait, melyeket A vágyak idomítása című versében vetett papírra, Soma célnak tekinti: 

„Ha vágyaidat kényezteted: párzanak és fiadzanak. Ha vágyaidat megölöd: kísértetként visszajárnak. Ha vágyaidat megszelídíted: igába foghatod őket és sárkányokkal szánthatsz és vethetsz, mint a tökéletes hatalom maga.” 

– A férjem azt szokta mondani, hogy a nő maga a megtestesült hiányállapot. Elég sok tavaszi bizsergést átéltem már, és azt hiszem, nagyon jót tesz, hogy két lakásban élek, mert néha magamnak is túl intenzív vagyok és egyszerűen szükségem van heti két nap egyedüllétre – tette hozzá Soma. Spitzer Gyöngyinek azóta van leánylakása, mióta gyermekei 9-10 évesek lettek. Az énekesnőnek szerencséje van a családtagjaival, mert megértették az igényeit és ők maguk is eléggé autonómak ahhoz, hogy senki se akarjon uralkodni a másikon. Mára viszont Lázár és Hanna elfoglalták ezt a speciális Soma-zugot, hiszen iskoláik sokkal közelebb vannak a budapesti lakáshoz, mint a házukhoz. De ettől még megmaradt Mamagésa nyugodt kis szigetének...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.