A fiatal rapernek van érzéke hozzá...

Somától tanult L.L. Junior!

A fiatal rapernek van érzéke a bűvészethez, a labdázáshoz pedig eddig is értett. Nem csak a pörgős szövegek és a nyakatekert rímek ásza LL Junior, a Cool délutáni műsorában például bűvészi tehetségéről adott számot.

2009.08.17 14:40rtlbulvar.hu

Az egyszer szent, hogy van érzéke a dologhoz. Bár profi labdazsonglőr és bűvész vendégeink ugyan alap trükkökre okították a zenészt, Junior mindegyiket játszi könnyedséggel sajátította el.

Első körben a kosárlabdázás egy látványosabb vállfajában mutathatta meg a kézügyességét.

„ Az egyetlen sport, amit mindig is szerettem, sőt, gyerekkoromban rengeteget játszottam is a téren.” – magyarázta profizmusát, miközben úgy pörgette a játékszert az ujján és a nyaka körül, mintha egész életében ezt gyakorolta volna.

Ezután világbajnok bűvészünket, Hajnóczy Somát ostromolta elsajátítandó trükkökért, aki természetesen szíves örömest eleget tett a kérésének.

Junior nemsokára mesterien tüntette el a hüvelykujját, és legalább annyira ügyesen varázsolta vissza azt a helyére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.