"Mindig a leglehetetlenebb nyelvet választom"

L.L. Junior: Addig csinálom, míg minden össze nem folyik

A sikeres énekesnek kitűnő módszere van arra, hogy rövid időn belül biztosan elnyomja az álom - L.L.Junior csak akkor ül le tévézni, ha aludni akar.

Képekben LL Junior! képgaléria

2009.06.16 13:10ma.hu

Az amerikaiak 40 százaléka nem alszik annyit, amennyire szüksége lenne. Az elalvás előtti két órában a tévé előtt ülnek, s ez az alvási szokásokat is megváltoztatta - derült ki egy kutatásból.

L.L.Junior erre reagálva elmondta, az ő módszere igen egyszerű az elalváshoz. Leül a tévé elé, addig kapcsolgat, míg a leglehetetlenebb nyelvű csatornát ki nem választja.

Vagy DVD-t rak be, és a feliratozásnál kínai, orosz vagy szlovák nyelvet állít be. Néhány perc múlva már össze is folyik előtte minden, és elalszik. Éjfélkor rendszerint már alszik, reggel 7-8-ig, de hétvégén ez felborul - mondta el a Napi Ásznak az énekes.

L.L.Junior korábban elárulta: nem veti meg a pornófilmeket sem. Azt azonban nem tudná elképzelni, hogy olyan lánnyal éljen együtt, aki ilyesmivel foglalkozik.

Pedig elgondolkodott már azon, hogy elmegy pornós casting-ra, mesélte nevetve, hozzátéve: bizonyára bírná az iramot.

A népszerű énekesnek volt már "szerencséje" kínos helyzetbe kerülni szex közben. Nemrég elárulta, egyszer a Városligetben szerelmeskedett az autóban barátnőjével, amikor egy rendőrautó állt meg mellettük.

L.L.Junior pironkodva kászálódott ki az autóból, de a rendőrök végül nem szóltak semmit sem a nyilvánvalóan zavarbaejtő helyzethez...

A fiatal énekes egyébként a tartós kapcsolatok híve. Nem tagadja, volt már egyéjszakás kalandja, sőt, előfordult, hogy két lánnyal találta magát egy ágyban.

Az érzelem azonban nagyon fontos számára. Ugyanakkor nem az a típus, aki gyorsan összeköltözik egy lánnyal.

Megtörtént már vele, hogy beleugrott az összebútorozásba, így inkább úgy határozott: nem siet.

Szerinte a művészeknek egyébként sem árt a magány, hiszen egyedül is kell lennie gondolataival a komponáláshoz.

Mer nagyot álmodni L.L.Junior - de mi az?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.