"A lányom döbbenten meredt a képernyőre"

Mese DVD-t vett, pornót kapott az anyuka

Pert indított egy anyuka egy áruház ellen, ahol kalóz DVD-t vásárolt gyermekének, ám a rajzfilm végén megdöbbentő képsorokkal folytatódott a lejátszás.

2012.11.21 13:29ma.hu

Dühödten követeli egy dél-kínai kisiskolás lány édesanyja, hogy bíróság mondja ki a DVD-áruház bűnösségét, miután a manga rajzfillm után a 11 éves gyerek kőkemény pornóval folytatta a videónézést. A kislány döbbenten meredt a képernyőre, amikor véget ért a mese, az anyának ez tűnt fel, hogy túl csendessé vált a gyerek.

Mint kiderült, a lemez kalóz DVD volt, és úgy került rá a felvétel, hogy a mese után automatikusan átváltott egy másik, legkevésbé sem gyerekeknek szánt filmre. "Rettentő perverz volt! Amikor megnéztem, olyan dolgokat láttam, amiket azelőtt még soha, pedig 15 éve vagyok házas" - panaszolta Zhang Lin, az anya.

Az nem egyértelmű, hogy amikor megvette a DVD-t, tudta-e, hogy kalózmásolatért fizetett, vagy eredetinek hitte az üzletben vásárolt lemezt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.