"Mit csinálsz a kezeddel?"

Pornófilmezett a matektanár, felfüggesztették a tanítástól

Egy iskoláslánynak maszkírozott pornósztárral szerepelt egy felnőtt filmben a gimnáziumi matektanár, az eset után azonnal felfüggesztették őt az állásából.

2012.11.20 11:29ma.hu

Felfüggesztették egy német iskola matematikatanárát, miután kiderült, hogy elfogadott egy szerepet egy pornófilmben. A jelenetben egy iskolás lányt alakító pornószínésznővel látható a 33 éves Michael Kaiser, akit a csábító előbb a kanapéra ültet, majd elkezd izgatni. A tanár egy darabig úgy tesz, mintha nem értené, mi történik, majd megkérdezi a nőtől: "Bierbrauer kisasszony, mit művel a kezeivel?", mire a nő azt feleli: "miért nem szólítasz inkább Heidinek?"

A tanár eleinte tagadta, hogy valaha is efféle filmben vállalt szerepet, ám miután az iskolaigazgató rátalált a YouTube-on a kérdéses videóra, már csak a könnyes beismerés maradt neki, no meg némi bocsánatkérés. Mint kiderült, a felnőtt filmhez egy álnevet használt és álmában sem gondolta volna, hogy egyszer felismeri valaki. "Hibát követtem el" - ismerte be.

Az austriantimes.at című osztrák hírhonlap szerint egyelőre a fegyelmi tárgyalására vár, de úgy tervezi, hogy amint elül a botrány, egy másik iskolában próbál meg elhelyezkedni. A megkérdezett jogi szakértő ugyanakkor kifejtette, hogy a tanároknak eleve felelősen kell viselkedniük a szabadidejükben is, és bár az, hogy valaki részt vesz egy pornófilmben, önmagában még nem jogellenes, de ebben a szakmában súlyos károkat okozhat - és ennek következményei lehetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.