Eredetileg se volt szőrös, de most...

18+ képek - A szemünk láttára borotválja le magát!

A nők legtöbbje szigorúan őrzi a titkot, hogyan válik pihepuhává és simává a szeméremdombja. Mi most megmutatjuk, hogyan borotválja magát egy igazi szépség!

2012.08.23 19:29ma.hu
Fotó: Sexykittenporns (A galériához KATT a képre!)

Egy árva szavunk sincs Jennifer Walcott szőrzetére, sőt, kifejezetten szexi az a picurka pamacs, ami a szeméremdombját díszíti, de úgy látszik, még neki is szüksége van néha egy kis borotválkozásra. Biztosan azért, hogy a pamacs ne duzzadjon dzsungellé.

Azt azonban ritkán láthatja férfiember, hogyan is zajlik ez a folyamat, így igazi csemege, hogy Jenny megmutatja, mit művel a borotvával, meg utána hogyan játszadozik a fürdőkádban a habfürdő buborékjaiba burkolózva.

Egészen kedvet csinál ahhoz, hogy melléugorjunk, bánja a fene, hogy csupa víz lesz a fürdőszoba, vagy hogy az alsó lakó beázik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.