Lépésről lépésre vetkőzik Laura Lee

18+ képek - Előbb csak a jobb mellét csomagolta ki

Felöltözve is figyelemre méltó idomokat ígér az egyszerű farmer és a fehér, szűk póló, de amikor egyenként válik meg a ruháktól, Laura Lee még jobban felkelti a figyelmet az idomaival.

Szégyenkezés nélkül pakolja ki mindenét Laura Lee képgaléria

2013.02.19 19:29ma.hu
Fotó: Twistys (A galériához KATT a képre!)

Nem nehéz kitalálni, mire készül Laura Lee, konszolidált és visszafogott nő eleve nem szokott melltartó nélkül megjelenni, főleg nem hófehér, még száraz állapotában is teljesen átlátszó pólóban. Márpedig Laurán szemmel láthatóan nyoma sincs a melltartónak.

Aztán szándékait meg is erősíti, ha valakinek nem lenne egyértelmű, mert rövid töprengés után máris kirámolta a jobb mellét, aztán mindkettőről felrántotta a leplet.

Az izgató gyönyör akkor kap egy újabb lökést, amikor kiderül, hogy mesteri vonalaira egy franciacsipkés tangát húzott, ami olyan érzékien simul a tökéletes ívű csípőjére, mintha nem is ruha lenne, csak valami testfestés.

De aztán azt is lehámozza magáról, így az utolsó kétségek is elszállnak afelől, hogyan tervezi az estét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.