Mitől van ily' melege majdnem pucéran?

18+ képek - Sapka, sál megvan, de semmi más!

Holy láttán rögtön a viccbeli Pistike jut eszünkbe, aki decemberben indul cseresznyézni. "Tudom, sapka, sál..." - mondta ő, és Holy is így volt vele, csak hát a többi maradt le.

Csak sapkát és sálat vett Holy, semmi mást! képgaléria

2013.02.13 19:29ma.hu

Az már egyszer szent, hogy Holy nem a fázós csajok táborát erősíti. Tessék, most is mit művelt? Az odáig rendben van, hogy ha kinn tíz centis hó lepi be az udvart, akkor bundás csizmát húzunk, meg jó vastag, kötött sapkát és sálat, de senki nem szólt neki, hogy ezek csak a kiegészítők?

A legkülönösebb, hogy eközben mintha észre sem venné, hogy nagy a cidri odakinn. Vagy csak hirtelen mindenkinek röntgenszeme lett, és ezért látjuk úgy, mintha Holy nem lenne felöltözve?

Csak el ne múljon...!

Fotó: W4B (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.