Szúrós lesz az a puha bőrének...

18+ - Mit művel Ariana a szalmában?!

Nem gondolta át ezt teljesen Ariana, vagy egyszerűen csak nem foglalkozik vele. Pedig a szalma bizony igencsak szúrós tud lenni csupasz testtel!

2013.02.07 19:29ma.hu

Ahogy mondani szokták, a vidéki létnek is megvan a maga romantikája, de valószínűleg a szalmabálán fekvés nem tartozik a legromantikusabb dolgok közé. Legalábbis azt nehezen tudjuk elképzelni, hogy bárki képes lenne átadni magát a gyönyörteli ellazulásnak, miközben ezer ponton szúrja a testét a sok-sok elszáradt szalma hegyes vége.

Főleg ha az a test ennyire puha és sima, mint Ariana bársonyos bőre. És nem úgy néz ki, mintha oda lenne készítve valami pihe-puha takaró, hogy tényleg békésen hajthassa álomra a fejét. Persze ki tudja, lehet, hogy annyira elfárad a nap végére a friss falusi levegőtől, meg az intenzív mozgástól, hogy nem is fogja érdekelni, kényelmes-e a fekhely.

De akkor is... át kellene ezt gondolni mégegyszer!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.