Így igazán jól indul a reggel!

18+ - Meztelen alvás után jólesik egy kis hancúr

Édes az ébredés egy olyan éjszaka után, amikor a békés nyugalmat semmi nem zavarja meg, főleg egy testre csavarodó hálóing nem. És ha már úgyis meztelen, Sabrina kihasználja az alkalmat.

2013.02.01 19:29ma.hu

Annyira békés, annyira kisimult Sabrina Maree arca, hogy szemernyi kétségünk sem lehet afelől, mivel töltötte az éjszakát.
Hohó, álljunk meg egy szóra, nem arra gondolunk! Természetesen Sabrina már-már csecsemőmód aludta végig az éjszakát, mi mástól lehetne ennyire elégedett? Arról persze nem beszélünk, hogy előtte mivel tölthette az estéjét.
Ám azt sejthetjük, hogy az ébredés utáni perceket, esetleg órákat mivel fogja. Ha más nem, a kacér tekintete és a pajkos mosolya igazán árulkodó, úgyhogy bizton állíthatjuk, hogy egyhamar nem fog még kikelni az ágyból!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

  • kattintson az Eszközök / Beállítások menüpontra
  • a megjelenő ablakban kattintson a Főlap ikonra
  • kattintson az Aktuális oldalak használata gombra, majd az OK gombra
  • a Ctrl + d billentyűkombinációval
  • kattintson jobb gombbal a oldal szürke részén, utána kattintson az Oldal felvétele a könyvjelzők közé... menüpontra
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.