Ilyen popót kár becsomagolni!

18+ - A fülledt trópuson még a csipkebugyi is sok

Natashának annyira melege van, hogy még a vékonyka csipkét sem tűri meg magán, miközben épp a trópusokon vészeli át a hideg téli hónapokat.

2013.02.08 19:29ma.hu

Natasha borzasztóan szenved a hideg téli hónapokban, de nem a fagyos hidegtől, pont ellenkezőleg: a fülledt melegtől. Hja, kérem, aki a trópusokra menekül a hó és a mínuszok elől, az ne csodálkozzon.

Natasha sem csodálkozik, egész egyszerűen csak próbálkozik. Bármilyen módszernek örülne, ami segítene elviselhetőbbé tenni a meleget.

Először bugyira és melltartóra vetkőzik, de az nem jön be. Akkor megpróbálkozik egy lenge felsővel, amiben a keblei szabadabban levegőzhetnek, ám hiába itatja át még vízzel is, a jelek szerint a kánikula attól sem enyhül.

Végül felfedezi a tökéletes megoldást, amivel mindjárt két legyet is üt egy csapásra. Ő megszabadul a meleg holmiktól - amibe eleve bele se kellett volna csomagolnia a formás popóját és melleit -, mi meg mindjárt kevésbé didergünk itt a télben felejtve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.