A fürdőruha hasonlít, de a vetkőzés új!

18+ képek - James Bond nője is így vetkőzött volna?

A barna, karikákkal díszített bikini láttán nem nehéz felidézni a híres jelenetet James Bond első sztorijából, ám Ursula Andress csak szimplán kijött a tengerből, míg Emily Addison le is veszi a bikinit!

Olyan, mint James Bond nője - de ő még vetkőzik is! képgaléria

2012.08.19 18:59ma.hu
Fotó: Twistys (A galériához KATT a képre!)

Nem kell hozzá nagy fantázia, hogy Emily Addisont látva bevillanjon a kép, ahogyan Ursula Sanders kiemelkedik a tenger habjaiból: igaz, rajta nem pontosan ugyanilyen bikini volt, de valamiért mégis azt az összhatást idézi a mára kiválasztott szépség.

Az azonban mindenképp az ő javára dönti el a kérdést a bevállalósság tekintetében, hogy bár az ő derekán nem feszül egy tekintélyt parancsoló pisztoly, mégis ígéretes fegyverzettel van ő is ellátva. Ráadásul ő ezeket nem úgy aggatja magára bevetés előtt, hanem már "gyárilag" hozza magával, tényleg nehéz így versenyre kelni vele.

De verseny helyett inkább valami egészen más testmozgást javasolunk vele.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.