Kerek kebleket fedett fel

18+ képek - Lenge lepelben heveredett le

Mi tagadás, megihletett pár eszperente mondat erejéig minket Tiffany Fallon, pedig az ő nevében nincs is "e". De ahogy kinéz, az kihozza az emberből az érzékeny művészlelket!

Lenge kendőt lebbentett Tiffany Fallon képgaléria

2012.08.16 19:29ma.hu

Alig lehet szavakra lelni Tiffany Fallon láttán, pedig tulajdonképp nem is tesz sokat azért, hogy elakadjon a szavunk: egyszerűen a puszta lénye az, amivel elvarázsol. Nem néz ránk csábító szemekkel, nem tüzeli fel a vérünket forró pózokkal, csak úgy leheveredik a jakuzzi szélére és kényelembe helyezi magát.

Na jó, azért egy egészen kicsit "játszik" is, előbb úgy tesz, mintha el akarná takarni a melleit, és amikor végül felfedi, az ölével együtt, az is szinte véletlennek hat - talán épp ezzel a lazasággal hódít, és valljuk be: igen hatásosan!

Fotó: NovoPorn (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.