A két melle remekül lefoglalja a figyelmét

18+ képek - Egymagával is jól eljátszadozik

Nem esik kétségbe Kristi, ha úgy adódik, hogy egyedül kell töltenie egy estét: feltalálja magát akkor is, ha nincs játszópartnere a párnacsatában.

Szépen játszadozik a melleivel képgaléria

2012.08.17 19:29ma.hu

Általában sajnálkozni szoktunk, amikor egy igazán vonzó szépség egyedül kénytelen az éjszakáját tölteni, de a jelek szerint Kristi nem az a fajta, aki elveszettnek érzi magát ilyenkor. Sőt: láthatóan remekül elszórakoztatja saját magát is, ami nem csoda, hisz két játszótársat is talált magának, egyik gömbölyűbb, mint a másik.

Ezzel persze nincs is alapvetően probléma, de azért álljon meg a menet: hova lesz így a világ, ha a nőknek már a férfi sem kell egy kis élvezethez? Ez ellen sürgősen tenni kell, bebizonyítani, hogy kettesben mégiscsak jobb a lepedőakrobatika, mint szólóban!

Fotó: Actionaddiction (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.