Ennyire szereti a nedvességet!

18+ képek - A tenger habjai nyaldossák a lába közét

Forró nyári melegben nincs is jobb annál, mint elmerülni a langyos-meleg tengervízben és élvezni, ahogyan a hullámok végignyaldosnak - legalábbis Jenny McClain nagyon élvezi!

Lágy habok nyalogatják Jenny McClaint képgaléria

2012.08.22 19:29ma.hu

Általában véve jó dolog emberként élni, de azért vannak olyan pillanatok, amikor szívesen lennék tangabugyi, csipkeszövet, vagy épp tengervíz. Most például pont ez utóbbi, mert így még csak pitizni sem kell a nőnek, hogy apránként nyalogathassam végig az összes porcikáját: egész egyszerűen ő maga tartja oda a gyönyörű domborulatait, hogy simogathassam, ahol csak érem.

Ő meg csak kéjesen elnyúlna és élvezné az érintésem... - de nem vagyok tenger, így hát csak az ábrándozás marad továbbra is, meg a reménykedés, hogy azért annyira nem hűti le magát Jenny McClain, és marad még benne annyi tűz, hogy a vízből kiemelkedve máshoz is legyen kedve!

Fotó: Photodromm (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.