Nem ébredt fel a 6 éves kisfiú a lopásra

Autóval együtt gyereket is loptak - de ő átaludta!

Járó motorral hagyta az utcán egy férfi az autóját, míg "egy percre" beugrott egy üzletbe, ám egy szemfüles tolvaj azonnal lecsapott a kocsira - a benne ülő gyerekkel együtt.

2012.02.21 14:29MTI

Csupán pár másodpercre akart beszaladni egy boltba egy férfi, ezért autójából nemcsak a slusszkulcsát nem vette ki, de járó motorral hagyta az út mellett a kocsit. Egy szemfüles tolvaj épp arra járt, amikor észrevette a tálcán kínálkozó alkalmat, úgyhogy gondolkodás nélkül bepattant a kocsiba és kövér gázzal húzott el onnan.

Valamivel később tűnhetett fel neki, hogy mindeközben egy "túszt" is magával vitt, önszántán kívül: a férfi hat éves kisfia épp aludt a kocsiban, az apa feltehetőleg őt sem akarta felébreszteni a röpke vásárlás idejére. A tolvaj viszont jobbnak látta, ha nem súlyosbítja a helyzetét, így inkább félreállt az autóval és gyalog szelelt el.

A kisfiúnak még az ijedtséggel sem kell megküzdenie, mert teljesen átaludta az esetet, az apa ellen viszont kiskorú veszélyeztetése miatt eljárás indult. Az eset az Egyesült Államokban, New York államban történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.