Saját kocsija alá esett a balszerencsés sofőr

Kétszer ütötték el: először saját maga, aztán egy másik sofőr

Kétszer ütötték el a balszerencsés sofőrt, először saját maga volt a gázoló, de aztán egy másik terepjáró is áthajtott rajta. Egy harmadik szemtanú inkább az autót, mintsem az embert mentette.

2011.11.05 11:29ma.hu / manna.ro

A közelmúltban történt kínai gázolásos balesetek után már-már humorosnak is hathat a következő történet, bár mindenképp hozzá kell tennünk: sajnáljuk a felvételen látható sofőrt, ráadásul állapotáról sem tudunk semmi közelebbit - de be kell látni: egy efféle malőrhöz már tehetség kell.

A férfi egy lejtőn állította le terepjáróját, ám elfelejtette behúzni a kéziféket, és erre csak akkor jött rá, amikor már félig kinn volt a kocsiból. Megpróbált még visszaszállni, ám az autó engedett a fizika törvényeinek és pillanatok alatt mozgásba lendült, a testes férfi nem tudott elég gyorsan mozogni, végül saját autója maga alá sodorta és elütötte tulajdonosát.

A felvételen látható, ahogy egy másik férfi pillanatokkal később futva közelít az áldozat felé, de nem áll meg: kikerüli és rohan tovább az elszabadult terepjáró felé. Szerencsére van "felmentő sereg", egy másik autó, amelyik lassan elkezdett tolatni, ép ésszel mindenki arra számítana, hogy a földön heverő, sérült férfi segítségére siet, de nem: ő is áthajt rajta, valójában ő az előző terepjárót ment "kimenteni".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.