Rendőrök lőtték ki a gumiját

Videó - Pucéran száguldozott 200-zal!

Az ohiói rendőrök csak úgy tudtak megállítani egy 200 km/órával száguldó személyautót, hogy rálőttek a jármű kerekére. A meglepetés viszont csak utána következett, amikor kiszállt a sofőr: a nő szinte pucér volt.

2011.10.28 14:29manna.ro

A 200-zal száguldozó nőről a megállítása után derült ki, hogy csak egy vászoncipőben és egy szál alsóneműben vezetett úgy az országúton, hogy azzal veszélyeztette mások életét. Mi több, amikor rendőri felszólításra a rendőrautóhoz közeledett, kiderült, olyan alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság alatt áll, hogy alig tud egyenesen menni.

Behatóbb vizsgálat eredményeként a rendőrök azzal is szembesültek, hogy a 28 éves Erin Holdsworth érvényes jogosítvány nélkül közlekedett az országúton, a jogosítványa ugyanis épp fel volt függesztve.

A hölgy megpróbált ellenállni a letartóztatásnak, és még bilincsben is, a rendőrautó hátsó ülésén rúgkapált. Jelenleg szabadlábon várja novemberi tárgyalásának kezdetét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.