Csúnyán koppant a feje az aszfalton

Durva videó: Pucéran táncolt a rendőrautó tetején

Erősítést kellett hívniuk a rendőröknek ahhoz a férfihoz, aki teljesen megmagyarázhatatlan okból felmászott egy járőrautó tetejére, ráadásul anyaszült meztelenül kezdett ordítozni.

2011.03.02 17:54ma.hu

Ki tudja, mi miatt mászott fel az orosz férfi a járőröző rendőrkocsi tetejére, de erősítést kellett hívni hozzá a szervnek, mert ketten nem tudták megfékezni az őrültet.

Egyes vélemények szerint az elégedetlenségét szerette volna kifejezni ezen az igencsak figyelemfelkeltő módon, de arról már végképp nem szólnak a hírek, hogy pontosan mivel is volt elégedetlen.

Az viszont biztos, hogy mikor többszöri próbálkozás után az egyik rendőr elkapta az eszelősen ordítozó férfi lábát és lerántotta a kocsi tetejéről, a feje igencsak nagyot koppant - azután elhallgatott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.