Közszemérem-sértés az autópályán!

Videóval - Az autóból kihajolva, pucér melleivel hergelte a sofőröket a román nő

Az autóból kihajolva meztelen felsőtestével hergelte az sofőröket az a lány, aki a Kolozs megyei Apahida település felé tartó országúton utazott egy gépjárműben.

2010.10.04 13:29manna.ro

A videófelvétel a Ziua de Cluj napilap internetes oldalán látott napvilágot. A jelenetet egy másik autóból filmezték le.

A felvételen jól látszik, hogy a gépkocsi letekert ablakán kihajoló lány hogyan készül levetni fekete melltartóját. Egy pillanatra meg is villantja meztelen melleit, mielőtt behúzódik az autóba.

A rendőrség az ilyen tetteket botrány okozás, közszeméremsértés és a közlekedés biztonságának veszélyeztetéséért szigorúan bünteti.

Kislányt kényszerített szexre egy nyugdíjas


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.