Egy év börtön csupaszságért?

Pucéran grasszált a konyhájában, de felmentették

Ruhátlanul ment ki hálószobájából lakása konyhájába egy férfi hajnali fél hatkor az Egyesült Államokban, amiért egy év börtönt is kaphatott volna, ám végül felmentette a bíróság - a fellebbviteli. Első fokon ugyanis bűnösnek ítélték.

2010.04.08 16:45MTI

A férfit még tavaly októberben látta meg az ablakon át az utcáról egy nő, akivel volt egy 7 éves fiúcska is. Kint még sötét volt, bent pedig lámpa égett. Az asszony azonnal feljelentette a 29 éves ádámkosztümös férfit. Hamarosan rendőrök érkeztek a férfiért és őrizetbe vették, mert úgy vélték, az illető "mutogatós típus".

A férfi hiába bizonygatta, ő csak kávét akart inni és nem gondolta, hogy olyan korán járhat valaki az utcán, emellett példás családapa, ötéves lányát imádja és soha nem tenne ki egyetlen gyermeket sem pucér teste látványának.

A férfit decemberben bűnösnek mondta ki egy bíró. A vádlott fellebbezett és e hét szerdáján felmentették. A héttagú fairfaxi testület húsz percet tanácskozott döntése előtt.

Az eset Virginia államban történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.