Rendőrök vitték el a meztelenkedőt

Videó! Pucérra vetkőzve táncolt a karambol után a nő!

Anyaszült meztelenül táncolt az utcán egy nő, percekkel azután, hogy autójával belehajtott egy parkoló kocsiba, közben a szabadságát ünnepelte.

2011.02.15 17:09ma.hu

Szabad vagyok, szabad vagyok!” – kiabálta az az ismeretlen személyazonosságú nő, akit alig 10 perccel egy baleset után a rendőrök vezettek el Philadelphia egyik forgalmas utcájának kellős közepéről. A jelenetet egy járókelő a mobiltelefonjával rögzítette.

Magáról a balesetről nincsenek részletek, csak annyit lehet tudni a felvételek alapján, hogy a nő az autójával belehajtott az egyik parkoló kocsiba. Ezt követően azonban elkezdte ledobálni magáról a ruhákat, miután pedig még a bugyijától is megszabadult, őrült ugrálásba és kiabálásba kezdett, miközben elégedetten ismételgette, hogy végre szabad, és ezt megköszönte Istennek is.

Bő öt perccel később jelentek meg a rendőrök, akiket még amerikai létükre is meglepett a különös performansz, végül egy törülközővel takarták le a láthatóan háborodott nőt és úgy vezették el.

A videó pillanatok alatt elárasztotta a világhálót, ám egyelőre senki nem tud közelebbi információt arról, hogy mi szállta meg a baleset okozóját, ami miatt teljesen meztelenül kezdett ugrálni a még hóborította utca kövén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.