Mindenre felkészült az X-Faktor sztárja

Vastag Csaba terhességi teszttel jár turnézni

Egy olyan sztárnak, aki több időt tölt úton, mint az otthonában, valóságos túlélőcsomagot kell állandóan kéznél tartania, hogy sose érje váratlanul egy újabb indulás. Na de minek egy férfinek terhességi teszt?!

Nagy bulival ünnepelték Vastag Csabát és Szabó Zsófit képgaléria

2011.07.25 10:29ma.hu

Egyik fellépés a másik után - nem csoda, hogy Vastag Csabának úgy van összekészítve a bőröndje, mint egy szülés előtt álló mindenórás kismamának. Egyetlen apróságot leszámítva: a várandós nők nem hordanak magukkal terhességi gyorstesztet, igaz, ez úgy általában a férfiúi nemre is elég jellemző, náluk sem alapkellék ez a kis szerkezet.

Így persze több mint meglepő az Új Ász azon felfedezése, mely szerint az X-Faktor sármos győztesének bizony a szokásos törülköző - váltás fehérnemű - borotvakészlet szentháromság mellett ott figyel egy terhességi teszt is.

Vastag Csaba a családjával (Fotó: RedLemon - A galériához KATT a képre!)


Az énekes a bulvárlapnak elmondta, a "második lakóhelyén", azaz a menedzsere autójában lévő bőröndje tartalmát úgy állította össze, hogy az "minden adandó alkalommal" segítséget nyújthasson.

Már csak az a kérdés, hogy a tesztet milyen gyakorisággal és az esetleges pásztorórákhoz képest milyen időkülönbséggel használja a néhány hónapja hivatalosan egyedülálló sztár. A terhességet ugyanis még a legprofibb teszt sem fogja kimutatni egy jobban sikerült éjszaka után, mire meg kimutatná, Csaba már árkon-bokron túl jár.

A "túlélőkészlet" egyéb darabjai közt egyébként olyan tárgyak szerepelnek, mint cipőkrém, szájvíz és kézi vasaló.

Még több hír Vastag Csabáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.