Öt éve nem vakációzott az X-Faktor győztese

Vastag Csaba: "Nem érek rá nyaralni"

Egyik fellépésről a másikra utazik Vastag Csaba, de nemcsak ezért hagyja ki idén a nyaralást: az utóbbi öt évben már megszokta, hogy nem lazíthat.

Nagy bulival ünnepelték Vastag Csabát és Szabó Zsófit képgaléria

2011.07.03 10:29ma.hu

Vastag Csaba az Állatvédőrség csapatával együtt látogatta meg a város legédesebb örökbefogadásra váró kutyáit, közben pedig a nyári munkadömpingről mesélt az ország legnagyobb internetes sztártévéjének.

"Nagyon elfoglalt vagyok és nagyon sűrű a programom, azon dolgozunk, hogy ez minél tovább így maradjon. Nyaralni és pihenni sem fogok idén és nem is akarok, helyette inkább azon vagyok, hogy a lehető legtöbb helyre el tudjunk menni fellépni. Nagyon jó érzés, hogy a műsor után most személyesen is meg tudjuk köszönni a támogatást a közönségnek." - meséli a tabutv.hu riporterének az énekes, aki nemcsak ezért nem fog lazítani idén nyáron.

Vastag Csaba a környezetet tisztítja (Fotó: RTL Klub - A galériához KATT a képre!)


"Még pár napra sem fogok elmenni sehová. Ez most érdekesen veszi ki magát, hogy az X-Faktor miatt nem nyaralok, de amúgy eddig sem mentem sehová. Utoljára szerintem öt éve voltam nyaralni és tavaly is három-négy órákat aludtam mindig a tévéműsor előtt, ez nem ennek a függvénye. Én nagyon szeretek dolgozni, ezért amikor este le kellett feküdnöm, már azon járt az agyam, hogy másnap mit fogok csinálni..." - magyarázza Vastag Csaba a Tabu Tv videójában.

Az énekes korábban egyébként mindent kitalált, hogy már a nyaralás harmadik napján hazamehessen. "A nyaralás második-harmadik napján már azon vagyok, hogy milyen kibúvót találjak az ottlét elől." - nevet fel Csaba, aki a szabadidejében valószínűleg magánéletével foglalkozik, bár erről nem szívesen mesél.

Még több hír Vastag Csabáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.