Néha elfelejti a szöveget az X-faktoros sztár

Agyserkentő nélkül Király L. Norbinak már nem is megy?

Saját bőrén érzi az idő múlását Király L. Norbi, amit a saját közösségi oldalán is megosztott rajongóival, de azért hozzátette, a feledékenység ellen már szerzett agyserkentőt.

Lazulás X-Faktoros módra: Így pihen Vastag Csaba és Király L. Norbi képgaléria

2011.07.19 10:29ma.hu

"Szöveget tanulok... vettem agyérserkentőt hogy meg is maradjon" - osztotta meg rajongóival a facebookon Király L. Norbi, félig tréfásan, félig komolykodva, igaz, 22 évesen még viszonylag kevéssé fenyegeti őt a szenilitás. Ennek ellenére előfordult már, hogy fellépés közben elfelejtette a szöveget.

"Betettem egy új dalt a repertoáromba, és elfelejtettem a szövegét. Énekeltem a számot, jött egy kis szünet, gitárszóló, elkezdtem beszélni a közönségnek: na most jön a következő verse... akkor... őőő... Végül kitartottam a mikrofont, hogy énekeljenek ők!" - árulta el az X-Faktor sztárja a STOPnak.

Az időnkénti kihagyást pedig azzal magyarázza, hogy már nem "mai csirke" - ezt ugyancsak a közösségi oldalon kiáltotta világgá. Ebből a megjegyzéséből született aztán az agyérserkentős üzenet, amelyet persze a rajongók számos ötlettel egészítettek ki, a többség azt javasolta, hogy inkább szőlőcukorral és csokival próbálkozzon.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (A galériához KATT a képre!)

Az biztos, hogy Norbinak igencsak elkél az energiapótlás, hisz a következő hetei is teljesen be vannak táblázva. "Augusztus elején lesz egy kis időm pihenni. Kiélvezem a napsütést, lesz négy napom" - árulta el a sztár a STOPnak, de azt még ő maga sem tudja, hol fogja ezt a négy napot eltölteni, csak abban biztos, hogy a közelben mindenképp lesz víz és nem fogja átlépni az országhatárt.

Közben pedig milliónyi dologról álmodozik, szeretne bungee jumpingolni, ejtőernyőzni, rendszeresen úszni vagy valamit sportolni, de a rengeteg fellépés miatt szinte alig van ideje kikapcsolódni. Ám nincs elkeseredve és tele van lendülettel, no meg tervekkel: mostanában épp a legális zeneletöltés mellett kampányol. "Mindent csak szép sorjában" - fogalmazott.

Még több hír Király L. Norbiról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.