Igent mondana az új X-Faktorban egy feladatra

Király L. Norbi: "Nem irigylem a résztvevőket"

Király L. Norbi nem irigyli azokat, akik most jelentkeznek az X-Faktorba, még jól emlékszik azokra az izgalmas órákra, napokra, amelyeket ő élt át a színfalak mögött. De szívesen segítene a háttérből.

2011.07.18 16:29tabu.tv

Király L. Norbi már nagyon várja az új X-Faktort, nem is ok nélkül: részben a kíváncsiság dolgozik benne, részben pedig arról ábrándozik, hogy talán régi versenyzőként újra megízlelheti az egykori színpad hangulatát. "Ha úgy alakul, szívesen segédkeznék és szerepelnék az új X-Faktorban, mert nagyon jólesne. Biztosan jó lenne nézni, hogy ott vannak az új versenyzők, megint átélni a kulisszák mögötti lázt." - mesélte a Tabu TV-nek.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Az az igazság, hogy nem irigylem a résztvevőket. Az elmúlt időszak szépen megmarad az emlékeinkben, de úgyis annyi gyomoridegünk van, hogy most nem vágynék erre. Mindenki egy külön kis stílust képvisel. Kaptunk egy kulcsot egy kapuhoz, úgyhogy itt már csak rajtunk múlik, hogy tudunk-e élni ezzel." - folytatta Norbi, aki azt is elmondta, hogy meddig szeretne "zúzni".

"Addig szeretnék a magyarok színpadon mozogni, amíg nem lesz járókeretem. Nem tudom egész pontosan megmondani, hogy meddig leszek: ameddig van rá lehetőségem, én mindig élni is fogok vele. Mindig bele fogok adni mindent!" - fogalmazott a volt X-Faktoros.

"Mi azt akartuk, hogy mindenhol megismerjenek és megrohamozzanak, ezért csináljuk. Mi ezt évezzük, pihenni meg majd ráérünk." - meséli az internetes sztártévé videójában a rekedt hangú énekes, aki láthatóan nagyon élvezi a hírnévvel járó felhajtást.

Még több hír Király L. Norbiról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.