Nincs ideje csajozni az X-faktorosnak

Király L. Norbi: Nem kell anyáskodni felettem!

Egymást érik a fellépések, Király L. Norbi azonban fáradhatatlan, és szinte bosszantják azok a rajongói üzenetek, amelyekben pihenésre ösztönöznék őt.

2011.02.07 14:29ma.hu
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Király L. Norbi az X-Faktor vége óta eltelt hetekben többé-kevésbé hatékony módszert dolgozott ki, hogyan rázza le a kitartó, de néha terhes rajongók hadát. Ennek ellenére még így is akadnak olyan fanatikusok, akik úgy gondolják, feltétlenül óvniuk kell Norbi egészségét.

Ennek érdekében nemcsak aggódva követik őt minden egyes fellépésére, de rendszeresen üzennek neki, hogy vissza kellene fognia magát, mert nem fogja bírni a jelenlegi tempót – panaszolta el a rekedt hangú sztár az Új Ásznak. Erre azonban semmi szükség.

Én ezzel szeretnék foglalkozni, és pontosan tudom, hogy hol vannak a határaim.” – mondta a lapnak, hozzátéve, hogy biztosan nem fogja tönkretenni saját magát, ezért az anyáskodásra sincs szüksége. Inkább azt üzeni az őt féltő rajongóknak, hogy egyszerűen csak érezzék jól magukat a koncerteken!

Király L. Norbit kirúgták

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.