Jól viseli a rajongók rohamát

Király L. Norbi: Jó úton járok

Örül a rajongóknak Király L. Norbi, és úgy véli, ők jelentik a legtökéletesebb visszajelzést arra, hogy jó, amit csinál. Az X-Faktoros közben már a saját lemezről álmodozik.

2011.02.03 14:29ma.hu

Bár az RTL Klub jóvoltából az X-Faktor dobogósainak máris megjelent egy válogatás-lemeze, Király L. Norbi mégsem érzi úgy, hogy valódi lemeztulajdonossá vált. Azon a lemezen ugyanis olyan számok szerepelnek, amelyeket az élő adások során adott elő a színpadon, és ezt semmiképp nem tekinti sajátjának – árulta el a Star magazinnak.

Ha majd megjelenik egy olyan lemez, amin már a saját számaim vannak, ami az én kezem és hangom munkája, akkor arra már azt mondom, hogy a sajátom.” – vallotta be a rekedt hangjával tömegeket meghódító sztár.

Norbi előadásait ismerve biztosak is lehetünk abban, hogy nem szokványos lemezre és zenei anyagra kell készülni, az X-Faktorban is hétről hétre meglepte a koreográfust és mentorát az ötleteivel, amiket beépített a színpadi műsorába.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

De nem volt ám Norbi mindig ilyen magabiztos. A Starnak elárulta, hogy eleinte csak meg akarta mutatni magát a mentoroknak, sosem gondolt arra, hogy dobogós lehet, egészen az élő adások indulásáig. A Mentorok Házában, amikor már csak 24-en voltak versenyben, akkor érintette őt meg az igazi versengés szele, akkor jutott eszébe először, hogy élőben is szeretne fellépni a fél ország előtt.

Amint arról már a ma.hu is beszámolt, vannak napok, amikor lerázza a kitartó rajongókat, de összességében mégiscsak örül annak, hogy vannak rajongói és tőlük visszajelzéseket kap. „Ha nem lennének ezek az emberek és a visszajelzések, akkor lenne baj.” – ismeri be a magazinnak. Ez ugyanis azt bizonyítaná, hogy letért a jó útról, valami már nincs rendben.

"Tudtam, hatalmas gépezet része lehetek" - interjú Király L. Norbival

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.