Élvezi a sztárságot az X-faktor dobogósa

Király L. Norbi: Bocs, dolgom van!

Alig van némi szabadideje Király L. Norbinak, és már a hozzá legközelebb állókkal is többnyire csak telefonon tartja a kapcsolatot, de nem panaszkodik, élvezi a pörgést.

2011.01.26 14:29ma.hu

Nem sok szabadideje marad Király L. Norbinak azóta, hogy véget ért az X-Faktor: a bronzérmes srác egymás után kapja a különböző meghívásokat. Nemcsak koncertekre, fellépésekre kell elmennie, szép számmal érkeznek a megkeresések fotózásra, interjúkra, találkozókra, ilyen tempó mellett az a csoda, hogy még mindig van energiája megfelelni az elvárásoknak.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

De Norbi elárulta a titkot: ha valaki igazán élvezi, amit csinál, akkor csak fizikailag fárasztó, nem pedig idegileg. Ő pedig nagyon élvezi, a szabad percekben meg igyekszik minél többet aludni - osztotta meg a titkot a stop.hu-val a jellegzetesen rekedt hangú sztár, aki mindent megtesz azért, hogy sikere ne pillanatnyi legyen, hanem hosszú távon is minőségit alkosson.

Az is kiderült, hogy Norbi rettenetesen örül a rajongóinak, még akkor is, ha nem egészen tudja, mit szeretnek benne.

Csak azokkal boldogul nehezen, akiket nem lehet lerázni, folyamatosan nyomulnak, de most már ellenük is kifejlesztette a hatásos lekoptatószöveget: „Bocs, dolgom van”, majd ezzel a lendülettel megy is tovább - vallotta be a stop.hu-nak.

Király L. Norbi bevallotta: Tiszta agybajom van!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.