Meglepetésbuli lett a koncertből

Király L. Norbi a színpadon kapott szülinapi tortát

Még születésnapján is koncertezett Király L. Norbi, ám ami a színpadon történt, arra egyáltalán nem számított. Az ifjú sztár nevelőanyja egyszercsak egy tortával jelent meg.

2011.02.10 09:29ma.hu

Még csak 22 éves, de már a fél ország rajongását nyerte el Király L. Norbi, akit időnként „a magyar Joe Cocker”-ként is emlegetnek. Nem csoda, rekedt hangjával sokáig úgy tűnt, mindenki jobban jár, ha messzire elkerüli a színpadot és mindenféle mikrofont. Ám Norbi szilárdan eltökélte, hogy sztár lesz, és a cél érdekében belevágott a nagy megmérettetésbe, az X-Faktorba.

Így utólag azt kell mondanunk, a mentorok vagy tényleg szenzációsan kiszűrték a lappangó tehetséget is, vagy valami különös véletlen folytán sikerült Norbinak addig versenyben maradnia, míg végül felszínre bukkant benne az, ami bohócból sztárrá emelte, mindenesetre a fiú az énektudás nyilvánvaló hiánya ellenére megtalálta a saját előadói arcát.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Azóta pedig nincs megállás: alig van olyan nap, amikor ne kellene valahova fellépésre utaznia, még a születésnapján is önfeledten énekelt a színpadon.

De a születésnapnak mégiscsak másnak kell lennie, mint a többinek, így gondolta ezt a sztár nevelőanyja is, és egy meglepetést talált ki Norbi számára.

Elképzelhetik a fiú reakcióját, amikor éneklés közben megjelent a színpadon a nevelőanya, kezében egy óriási születésnapi tortával! A közönség persze rögtön vette a lapot és ezúttal ők énekeltek az előadónak, aki meghatottan állt a színpad közepén.

Igaz, gyorsan visszanyerte szokásos formáját, mert kisvártatva máris viccelődni kezdett a korával: „Öregszem. Már csak néhány év, és be is töltöm az 50-et.” – írta meg az Új Ász.

Még szerencse, hogy ezt a néhány évet addig se tölti tétlenül, elmondása szerint nagyon sok dolga van még, egyvalami nem fér csak el a rövidtávú tervei közt, mégpedig a párkapcsolat.

Jelentkezőben ugyan nincs hiány, és ha Norbi így folytatja, valószínűleg még sokáig nem is lesz, de az x-faktoros úgy véli, most a karrierre, a zenére kell koncentrálnia, és odébb van még az az idő, amikor kényelmesen hátradőlhet és átadhatja magát és a szabadidejét egy kapcsolatnak.

Király L. Norbi: Sosem voltam vastag...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.