Októberben indul a munka

Egymilliárd forintból újul meg a Rudas Gyógyfürdő déli szárnya

Egymilliárd forintból újul meg a Rudas Gyógyfürdő déli szárnya, a beruházás teljes forrását a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt. állja.

2013.09.30 14:11MTI
MTI

A déli épületrész a fürdő része lesz, felújítják a volt palackozóüzemet, a nappali kórház helyén váltókabinos szekrényes öltözőt alakítanak ki, átjáróhíd épül az előcsarnok felett és szaunákat is létesítenek.

A beruházásban érintett ingatlanok állami tulajdonban vannak, a palackozóüzem vagyonkezelője ugyanakkor a BGYH, a többi ingatlanra pedig ingyenes használati jog illeti meg a fővárosi önkormányzatot. A Fővárosi Közgyűlés legutóbbi ülésén hozzájárult a fejlesztéshez.

A munka várhatóan október 21-én veszi kezdetét a déli szárnynál, s 2014. augusztus 30-ig kell elkészülnie.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.