Rogán Antal is tagja a grénumnak

Új elnök az autósport szövetségben

Gyulay Zsoltot, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatóját választották meg a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnökévé szombaton a szervezet rendkívüli tisztújító közgyűlésén.

2011.02.19 11:48MTI

A kétszeres olimpiai aranyérmes kajakos egyedüli jelölt volt a posztra, így a Hungaroring mogyoródi épületében megtartott közgyűlésen nyílt voksolással szavaztak neki bizalmat. A sportvezető a lehetséges 124 szavazatból 113-at kapott. A szövetség általános alelnökének 90 szavazattal Frank Tamást, sportszakmai alelnöknek Szamos Miklóst (100) választották meg. Az új grémium tagja lett még Fazekas Csaba, Jászai Gellért, Kovács Tamás, Nagy Csaba, valamint Rogán Antal fideszes országgyűlési képviselő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.