Az autósport szépsége - bikiniben

Kedvenc versenyzőnk: az IndyCar szexi győztese

Aki azt állítja, hogy az autóversenyzés férfisport, nincs képben. Az IndyCart például már nő is megnyerte: Danica Patricknak hívják a hölgyet, és villámgyorsan a szívünkbe zártuk. Mától ő a kedvencünk, punktum - nézzék meg, miért is.

2008.04.22 19:45ma.hu

Kezd megtörni a jég, ami az autóversenyzés maszkulin világát jellemezte: a japán futamot egy hölgy, bizonyos Danica Patrick nyerte meg - 5,8594 másodpercet verve Helio Castronevesre. Ami egy dolog (örvendetes, rokonszenves, elismerésre méltó, tényleg gratulálunk hozzá), de van ennél khm... érdekesebb is.

Pironkodva be kell vallanunk: az teszi igazán érdekessé számunkra a dolgot, hogy Danica - pardon, Miss Patrick igen szemrevaló, és ezt nem is titkolja. Ezt be is bizonyította a Sports Illustratednek, innentől pedig mi is elhisszük neki, hogy még az overall is jól áll neki. Abba a sisakba már most beleszerettünk kicsit. Na jó: abba a sisakba is.

Azért a nyálelválasztás beindulása se feledtesse velünk: a hölgy bitang jó sofőr...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.