Magyar gól a Vicente Calderónban

Vadócz betalált az Atlético Madrid ellen

A spanyol élvonalban a kiesés ellen menekülő Osasuna nagy meglepetésre idegenben legyőzte az Atlético Madridot, a pamplonaiak színeiben pályára lépő Vadócz Krisztián kitűnő játékkal és egy góllal járult hozzá a váratlan sikerhez.

2009.04.06 09:43mlsz.hu

A Primera Division kieső zónájában tartózkodó Osasuna már a 8. percben vezetést szerzett Madridban, s bár a hazaiak a 15. percben egyenlíteni tudtak, a második vendég gólra már nem volt válaszuk. Ezt a találatot egyébként a kezdőként pályára lépő Vadócz Krisztián szerezte egy szögletet követően, a magyar középpályás remek teljesítményt nyújtva oroszlánrészt vállalt a hajrára fölényessé váló, 4-2-es sikerből.

A holland első osztályban a Bodor Boldizsárral felálló Roda nem tudott pontot szerezni az Ajax ellen, az amszterdamiak 2-1-re nyertek. A hazaiak egyetlen találata előtt Bodor adta a gólpasszt.

Belgiumban az Anderlecht csak döntetlent ért el a Lokeren otthonában, és ezzel elvesztette előnyét a második helyen álló Standard Liege előtt. A meccset végigjátszó Juhász Rolandon múlt a legkevésbé a siker, a védelem ugyanis kihúzta kapott gól nélkül, de miután a támadók ezúttal nem remekeltek, 0-0 lett a végeredmény.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.