Felemás magyar hírek

Vadócz Krisztián gólpasszt adott

A magyar középpályás végigjátszotta az Osasuna kupameccsét, a német Hertha válogatott játékosa, Dárdai Pál térdsérülést szenvedett.

2009.01.09 08:45mlsz.hu

Az Osasuna csütörtökön az Atlhetic Bilbaót fogadta a Copa del Rey nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Vadócz Krisztián kezdőként kapott lehetőséget, és a 82. percben gólpasszt adott Pandianinak - a találat jelentette a hazaiak vezetését. A Bilbao azonban a 92. percben egyenlíteni tudott, a mérkőzés 1-1-el végződött.

Németországból rossz hírek érkeztek Dárdai Pálról, aki a Hertha egyik edzésén térdsérülést szenvedett és legalább egy hétig nem folytathatja a tréningeket. Amennyiben a középpályás lába nem gyógyul, úgy várhatóan artroszkópos beavatkozásra lesz szükség, és Dárdai további hetekig nem állhat együttese rendelkezésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.